Welkom bij

Wereldwinkel "Duka la Dunia"

Laatste keer hoge korting

We zijn nog even open (tot uiterlijk donderdag 14 februari einde dag), dus "gooien we alles in de strijd" om nog zoveel mogelijk artikelen te verkopen! En dat is gunstig voor u, want de kortingen die we nu geven zijn zeer hoog:

70% korting op alle non-food artikelen in de winkel!

Op foodartikelen wordt er geen korting gegeven.

Let op: op is echt op!

Om u een idee te geven welke artikelen we momenteel nog in de winkel hebben, staan hier wat foto's. U bent uiteraard van harte uitgenodigd om deze mooie artikelen in het echt te komen bekijken. Op is echt op, dus sla uw slag!

 

     

        

 

Uitverkoophoek winkelmateriaal

Winkelmaterialen die voor overname te koop zijn, staan in de Uitverkoophoek. We vullen deze hoek regelmatig aan met meer materiaal tot aan de sluiting.

Er zijn diverse zaken die tegen een kleine vergoeding weg mogen, zoals het luchtgordijn (de blower) voor winkels, opbergbakken van mdf en houten (presenteer) tafels. Ook lampen (een soort spots), glazen schappen, een witte draaibare molen op voet met wieltjes en diverse presentatie attributen. Mocht u hierin interesse hebben, kunt u dat melden aan een van onze medewerkers. Zij zorgen ervoor dat er contact met u opgenomen wordt. Een e-mail sturen kan uiteraard ook, en wel naar: bestellingen@wereldwinkelalmere.nl .