Welkom bij

Wereldwinkel "Duka la Dunia"

Ruilen en retourneren

Kan ik mijn bestelling wijzigen?
Als je jouw bestelling wilt wijzigen, is dit mogelijk tot je pakket verzonden is. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice op 0345-479250 , wij helpen je graag verder!
 
Kan ik mijn bestelling annuleren

Ben je na het plaatsen van je bestelling van gedachte veranderd? Wil je deze annuleren of wijzigen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice. Het annuleren van je bestelling kan tot maximaal 24 uur na het plaatsen van je bestelling. 

Hoe krijg ik mijn geld terug als ik een artikel terug stuur?

Als je je product binnen 14 dagen terugstuurt en geen nieuw exemplaar wilt hebben, kun je er voor kiezen het aankoopbedrag terug te vragen. Het bedrag wordt dan na ontvangst van je bestelling overgemaakt op je rekening.

Hoe kan ik mijn aankopen ruilen of retourneren?

Bij de webshop van de Wereldwinkel kun je een artikel ruilen of retourneren binnen 14 dagen na je aankoop. Het is van belang dat de producten die je ruilt of retourneert compleet zijn en in de oorspronkelijke verpakking zitten. Je kunt je producten per post retourneren, de kosten voor de verzending zijn voor eigen rekening. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice voor de retourprocedure. Het is niet mogelijk om je product te ruilen of retourneren in de winkel.

Product beschadigd, of niet compleet?
Is het product beschadigd of niet compleet, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice. In overleg met jou regelt de klantenservice dat je een nieuw, onbeschadigd of compleet exemplaar thuisgestuurd krijgt. Wil je je geld terug, dan kan dat ook. Wij nemen de kosten voor het retourneren van het product voor onze rekening.