Welkom bij

Wereldwinkel "Duka la Dunia"

Veelgestelde vragen

Wat zijn de algemene voorwaarden van de webshop?
Dowload hier de algemene voorwaarden.

Is de internet verbinding veilig bij betaling?
Bij het afronden van je bestelling wordt de verbinding tussen de webshop en de betaling beveiligd. Dit kun je zien door het slotje, rechts bovenin je browser. Met behulp van SSL worden je transactiegegevens veilig verstuurd. Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Je kunt bij ons betalen op de volgende manieren.
Via iDEAL (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankieren)
Je doorloopt via iDEAL dezelfde stappen als bij internetbankieren, makkelijk in gebruik en volgens dezelfde beveiligingseisen van jouw bank.

Wat is de levertijd van een bestelling?
De gemiddelde levertijd is 2-3 werkdagen.  In het weekend wordt er niet geleverd. Houdt er dus rekening mee dat je, wanneer je je bestelling op woensdag, donderdag of vrijdag plaatst, deze na het weekend wordt geleverd.

Het kan natuurlijk voorkomen dat door externe factoren, je bestelling een dag later in de bus ligt. Je ontvangt dan een e-mail dat de levertijd wordt overschreden. Natuurlijk, doen we er alles aan om onze levertijd zo goed mogelijk te handhaven.
Door wie wordt mijn bestelling geleverd?

Alle bestellingen worden geleverd via DPD Pakketservice. Informatie over DPD Nederland vind je hier.

Mijn bestelling is verzonden, kan ik deze volgen?

De Track and Trace service van DPD, zorgt ervoor dat jij je bestelling eenvoudig kan volgen. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je een e-mail met daarin een code, deze code voer je in op de Track and Trace pagina van DPD. Vervolgens zie je de actuele status van je verzonden pakket!

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?

De verzendkosten variëren, naarmate je uitgave bedrag oploopt. De standaard verzendkosten zijn slechts €4,95 ongeacht het gewicht of afmeting. Als je bestelling boven €50,- uitkomt, is de verzendig gratis.